An interior is the natural projection of the soul

Coco Chanel

Wat kost een interieur advies eigenlijk?

Wij werken met verschillende pakketten bij Juu.Lie, van een adviesgesprek tot een complete make-over, alles is mogelijk. Staat jouw pakket keuze er niet bij? Kijk eens bij de losse adviezen of neem contact op voor een offerte op maat, we denken graag met je mee! Onderstaande prijzen zijn op basis van 1 ruimte.

A little help                                       

Dit pakket is vooral bedoeld als je eigenlijk wel weet wat je wilt maar even niet weet waar en hoe te beginnen. We maken een telefonische afspraak en ik help je opweg.

Je ontvangt hierna (digitaal) een kleuradvies, een moodboard met daarbij shopping tips die bij je woonwens passen en een samenvatting van ons gesprek.


€ 250,00

The perfect mood                      

Bij dit pakket kom ik bij je langs en bespreken je wensen. Je kunt al je vragen stellen en ik geef je hierin advies. Na afloop van ons gesprek, ontvang je van mij een samenvatting met hierin de tips en adviezen die we hebben besproken, een kleur- en materialenkaart, samen met een moodboard, die jouw interieursfeer weergeeft.


Daarnaast ontvang je een shoppinglist  voor (max. 3) meubelstukken op maat en bijpassende accessoires met het bijbehorende prijskaartje.


€ 550,00

All the way & more!                        

Bij het "All in" pakket ontvang je alles wat je nodig hebt om jouw interieur helemaal naar wens in te richten zonder dat je je ook maar ergens druk over hoeft te maken. Je ontvangt een moodboard, een plattegrond, een kleur- en materialenkaart, een lichtplan, uitgebreide uitleg, tips én een 2D sfeertekening.€ 750,00

Mocht je graag persoonlijk advies willen tijdens het shoppen, is het ook mogelijk dat ik een dagje met je mee ga. We kunnen verschillende woonwinkels af voor meubels en accessoires, of we gaan opzoek naar het perfecte behang en de juiste vloer.€ 200,00 per dagdeel

Personal shopping                         

* Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief evenuele voorrijkosten

Losse adviezen

Liever geen pakket? Wij bieden ook losse elementen aan.

Een eerste kennismaking is uiteraard altijd geheel vrijblijvend.   ~ Moodboard met materialenkaart: €149,- per ruimte

   ~ Plattegronden: €200,- per ruimte

   ~ Lichtplan: €299,- per ruimte (inclusief shopping tips)

   ~ Shopping tips: vanaf €125,- 


Nieuw bij Juu.Lie!

Ask me anything

Heb je eigenlijk wel de smaak te pakken maar twijfel je alleen over bepaalde kleuren, of je wel of geen behang moet nemen of dat je lievelingskast wel op de juiste plek staat? Dan is 'ask me anything" echt iets voor jou. Hierin kun je al vragen stellen en je twijfels delen waarbij je direct antwoord krijgt van mij. Je kunt kiezen voor een halfuur of een uur. Ga uit van 2-4 vragen per half uur€   85,00 voor een half uur

€ 110,00 voor een heel uurOnze "ask me anything" is digitaal via teams/zoom of facetime, zodat ik wel de ruimtes en eventuele (kleur)stalen kan zien. 

* Buiten Den Haag wordt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km gerekend.

Gewoon een keer kennismaken?


Neem vrijblijvend contact op