OVER ONSJuu.Lie is ontstaan door een passie voor interieur.

Wie is Juu.Lie?

Juu.Lie staat voor Juliëtte & Lisette, die in 2019 beide een nieuwbouwhuis kochten in dezelfde wijk in Den Haag. Op een burenborrel bleken we ook nog eens naast elkaar te wonen en deelde we onze passie voor interieur. Toen we in 2021 ons nieuwbouwhuis mochten betrekken, bleek hoeveel werk er in het inrichten van een huis zit. Van een lichtknopje tot een nieuw bankstel en van de kleur op de muur tot het neerzetten van de eettafel op de juiste plek. Wij vonden het heerlijk om te doen, maar we kwamen er ook achter dat veel mensen in onze wijk dit niet hadden en het juist moeilijk vonden om de juiste kleur te vinden voor op de muur en achteraf veel spijt hadden.

Na een tijdje merkte Lisette dat haar huidige baan haar geen voldoening meer gaf en door corona wilde ze graag iets anders. Toen ben ik een opleiding gaan volgen als interieur styliste, zodat ik van mijn hobby mijn werk kon maken. Na een gesprek met Juliëtte hierover bleek dat zij dit ook wilde maar niet de tijd had hier fulltime mee aan de slag, dus besloten we het samen te doen, en daar ontstond Juu.Lie. Met onze 2 verschillende stijlen maar met dezelfde passie en denkwijze voor interieur, vormen wij een perfect team. We bespreken altijd onze keuze voor we deze aan onze klanten presenteren zodat deze 100% klopt.

We begrijpen uw ontwerpbehoeften.

ONZE VISIE

Wij willen dat onze klanten zich helemaal thuis voelen in hun nieuwe huis. Dat alles helemaal klopt en je trots bent op je huis. Dit alles hoeft zeker niet altijd met een groot budget, maar kan zeker ook met de huidige meubels en hier en daar een kleine aanpassing, zoals een kleur muur.

We zijn gek op aarde tinten maar ook zeker fan van een vleugje goud. We zijn niet bang om kleur te gebruiken maar creëren ook rust in het interieur. Dit alles maakt Juu.Lie voor iedereen de perfecte match.

Impressie van onze opdrachten